The Caddy Camper – Danmarks billigste autocamper

Indlægget er redigeret i januar 2021 med byggetegning for The Caddy Camper.

Ofte rejser vi til eksotiske eller lidt “skæve” steder i verden. Vi opsøger vilde dyr i fri natur, snorkler med spændende havdyr i tropisk vand eller besøger mindre kendte folkeslag fjerne steder på kloden.

Men som vi har skrevet før, så bruger vi jo de fleste dage og måneder om året i dejlige DanmarkVi har derfor længe ønsket os at kunne køre rundt i hele landet og campere. Dog er en lækker autocamper ikke lige med i vores budget.

Hygge i Caddyen

Vores gode ven Martin, som vi ind imellem rejser sammen med, har en VW Caddy. Han har for nogle år siden sammen med hans gode veninde Lisbeth, som er sløjdlærer og alt-mulig-quinde, bygget en seng, som kan sættes ind i bagagerummet, og så er det ellers bare afsted på tur. Det er simpelthen for smart. Så efter en del overvejelser besluttede vi at gøre ham kunsten efter.

Først skulle vi jo købe en Caddy. Den fandt vi brugt i Aalborg. Det smarte ved denne størrelse bil er jo, at det er en almindelig personbil. Den kan parkeres alle steder modsat en kæmpe Autocamper. Der er 5 sæder, så vi kan have andre med i bilen, og til hverdag fungerer den bare som vores almindelige bil.  

Den nye Caddy

Hurtigt fik vi monteret en motorkabinevarmer, da vi derved ikke skal skrabe ruder om morgenen i vinterhalvåret. Vi havde også motorkabinevarmer i Punto-bussen, så det kunne vi ikke leve uden i den nye bil.

Nu har vi også mulighed for at tænde for varmen, hvis vi sover i bilen, når det er koldt. Det har vi dog endnu ikke haft brug for. Vi synes, at temperaturen er helt perfekt i bilen – også om vinteren.

Derefter fik vi hjælp til at bygge Danmarks måske billigste autocamper. Vi har døbt den The Caddy Camper 🙂

Sådan bygger du en Caddy Camper

Heldigvis for os, så havde vi jo en model at kigge efter, da Martin og Lisbeth som sagt havde gjort det store forarbejde for os.

Derfor var det ikke videre svært for Anne Marie at måle vangerne og selve sengebunden op i Martins bil. Det kom der en noget alternativ plantegning ud af. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Anne Marie ikke er den store håndværker…

Plantegningen er efterfølgende blevet trampet på af en tomler med meget mudrede støvler, så den kan I desværre ikke få at se. Men på utallige opfordringer har Rasmus tegnet en ny:

Plantegning til Caddy Camper

Planlægningsmøde

Derefter var vi til planlægningsmøde hos Rasmus’ onkel Anders.

Sådan et byggemøde indebærer selvfølgelig en del smagsprøver af diverse øl – ellers var det ikke et rigtigt møde, mente Rasmus og Anders. Som forventet gik byggemødet derfor helt efter planen. Og da Anders har stor erfaring i tømrer/snedker-arbejde, så lykkedes det ham også at dechifrere Anne Maries arbejdstegning og få omsat den til noget, som der kunne laves en indkøbsseddel ud fra.

Da vi mødtes en uge senere, havde Anders fået indkøbt alle materialerne, og så var vi klar til at gå i gang.

Ja OK, når vi skriver vi, så mener vi reelt Anders! Selvom vi jo ydede en stor moralsk opbakning samt både hjalp med at måle, at holde og at gå i vejen. Men de store håndværkere, det bliver vi sgu aldrig! 

Sengestativ

Først lavede Anders de to vanger, som skal holde selve sengen med hjælp fra bagsædet, når det er lagt ned. Derefter skulle der overliggere på, så vangerne bliver holdt på plads. Anders satte også et stykke liggeunderlag på vangerne, så træet ikke ridser indersiden af bagagerummet, når vi kører med sengen bag i bilen.

Vi bygger den nye Caddy Camper

 

Caddy Camperen begynder at tage form

Sengebund

Derefter skulle selve sengebunden bygges af tre stykker krydsfinér. De blev sat sammen med undersænkede pianohængsler, således at sengen kan klappes sammen og ligge i bagagerummet, så bagsæderne kan rejses op.

Pianohængsel samler sengebunden

De tre sengeplader måler henholdsvis 87 cm, 79 cm og 31 cm. Alle tre stykker er 110 cm brede.

Sengen til Caddy Camperen

Når sengebunden er klappet ud, hviler den på en pind, som ligger på consollen mellem forsæderne. Når vi parkerer for natten, skubber vi forsæderne helt frem og kører også ryggen fremad. 

Projekt byg din egen Caddy Camper

Næste dag klappes kun den forreste lille del af sengen sammen og lægges ned bag forsæderne. Den kan også klappes helt ind under den anden plade, så den ikke hænger og dingler.

Sådan bygger du en Caddy CamperUndervejs i byggeprocessen var der selvfølgelig smagsprøver på diverse øl og snart stod der også en dejlig frokost på bordet. Det er skønt at bygge Caddy Camper sammen med Anders 🙂

Madras

Det næste var at få syet en madras efter mål, som passer præcis til bilen, og som kan foldes sammen i tre dele.

Jesper, som er den lokale møbelpolstrer i Kraghave på Falster, gav sig i kast med projektet. Han kom med fine input til, hvordan madrassen skulle konstrueres og i hvilke materialer. Og vi må sige, at vi er meget tilfredse med resultatet. 

Madrassen til Caddy Camperen

Efter Rasmus har haft to diskusprolapser i ryggen, er madrassen blevet en stor prioritering for os. Vi gik derfor ikke på kompromis med materialerne og komforten.

Madrassen er konstrueret i 3 lige store dele, der så er syet sammen. Derved kan den klappes sammen og ligge oven på sengepladen i bagagerummet, hvis vi gerne vil bruge bagsæderne. Udstrakt måler madrassen 112×200 cm.

Madrassen til Caddy Camper

Vi blev af Jesper også anbefalet at købe en topmadras til at lægge ovenpå. Den fandt vi i Jysk på tilbud. Topmadrassen måler 120×200 og passer perfekt oven på selve madrassen.

Nu med topmadras

Alt i alt er sengen med madras og topmadras til Caddy Camperen løbet op i:

Byggematerialer 1032,-
Specialmadras 4000,-
Topmadras 925,-

Pakket og klar

Når vi skal af sted, pakker vi i grønne brødkasser, som kan stå under sengen. Der er plads til tre kasser plus en blød køletaske. I kasserne har vi bestik, tallerkener, kopper, Trangia og div. madvarer. 

Klar til afgang i Caddy Camper

Tøj pakkes i store genanvendelige plastposer. De placeres på forsæderne om natten, og på selve sengen om dagen, når vi kører.

På hylden over forsæderne – som Anne Marie har døbt loftet, har vi toiletpapir, køkkenrulle, skraldeposer, et tæppe, fuglebog, kikkert og gule trafikveste, hvis vi skulle gå i stå på motorvejen. Det er dejligt at alting har sin vante plads.

Ud på tur

Og så blev vi endelig klar til at afprøve den nye Caddy Camper. Første tur gik til den tyske ø Rügen. Det var en stor succes, som I kan læse mere om her og her. Det var super fint at lægge ud med fire nætter, så vi ligesom fik prøvet konceptet og fandt ud af, om Caddy Camper-ture var noget for os.

Klar til afgang

Hvilken frihed det giver at have mulighed for at parkere bilen og overnatte lige, hvor det skal være. Vi håber, at vi kommer til at bruge den rigtig meget i fremtiden.

Første tur i Caddy Camperen til Rügen

Her i januar 2021 kan vi sige, at vi er OVENUD tilfredse med resultatet. Det blev til 41 nætter i The Caddy Camper i 2020, som både nåede til Sverige og Tyskland, men som opholdt sig de aller fleste feriedage i Jylland 🙂

Vi blev for nyligt spurgt om, hvad vi ville gøre anderledes, hvis vi skulle bygge igen – og svaret er meget kort: INTET! Vi er simpelthen så glade for sengen, for madrassen og for opbevaringen i bilen. Vi er spændte på, hvor Caddy Camperen bringer os hen i fremtiden. 

Se alle vores blogindlæg fra skønne Danmark

Læs også: Fantastiske Færøerne

Læs også: Vandretur til flyvraget ved Vík

Vi håber, at du har lyst til at klikke forbi Facebook og synes godt om vores side Two Danes On Tour. Derved kan du også se, når der kommer nye blogindlæg og billeder fra vores ture i ind- og udland. Sommerens rejse 2019 går til Tromsø og Svalbard.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 1. Mette Lybæk Henriksen says:

  Hej. Jeg elsker jeres Caddy-projekt. Vi har selv en Peugeot Rifter og går og tænker på at lave den til en lille camper a la jeres Caddy. Da jeg er translatør og tolk i tysk, vil jeg tilbyde jer at oversætte jeres interessante indlæg til tysk. Selvom jeg er korrespondent i engelsk, går jeg ud fra, at I selv kan oversætte indlæggene til engelsk, hvis det bliver aktuelt. Held og lykke med projekterne.

  • twodanesontour says:

   Hej Mette
   Hyggeligt at få en hilsen fra dig. Det lyder da som en god idé at lave Peugeoten om til en Camper 🙂 Vi er i hvertfald utrolig glade for vores allerede. Det giver max frihed at have sit eget rullende hotel med på tur.
   Og hvor er det sødt af dig at ville hjælpe os med oversættelse! Vi har tidligere overvejet at køre bloggen på både dansk og engelsk, men er nået frem til, at vi kun har tid og overskud til dansk. Derfor er det heller ikke lige nu aktuelt med en oversættelse til tysk, men skulle det komme en dag, vil vi meget gerne tage imod dit tilbud.
   Glade rejsehilsner
   Rasmus og Anne Marie

 2. Fedt, godt tænkt. Min første store tur ud i verden førte en gammel toyota van med sig, med seng bagi, og det gav en vild frihed, og den kostede 3.500 kr 🙂 – New Zealand var også billigt den gang,

  • twodanesontour says:

   Det lyder som en dejlig rejse! Nu må vi se, hvor langt Caddy Camperen kommer omkring – men til New Zealand når den nok aldrig 🙂
   Glade hilsner
   Anne Marie

 3. Peter says:

  Mega fedt projekt! Jeg er blevet vildt inspireret af jeres Caddy Camper – og overvejder seriøst at gøre jer kunststykket efter.
  Har dog lige et par spørgsmål som jeg ikke helt kan lure udfra billeder og beskrivelse.
  Hvilken vw caddy model har i anskaffet jer?
  Og er det muligt at slå bagsæderne op klar til kørsel, med stativ, madrasser mv. bagi?
  God vind !

  • twodanesontour says:

   Hej Peter.
   Hvor er det fedt, at vi kunne inspirere med vores hjemmebyggede Camper. Vi er super glade for den og har senest sovet i den her i juleferien.
   Vi har købt en almindelig VW Caddy 1,6 TDI fra 2012.
   Ja, sengen kan klappes sammen, så pladen ligger oven på stativet i bagagerummet, og så kan bagsæderne slås op, så vi kan have passagerer med. Madrassen kan ligeledes slås sammen og kan ligge oven på pladen i bagagerummet.
   Skriv endelig igen, hvis vi kan hjælpe med mere. Og kommer du en dag forbi Falster, er du velkommen til at kigge forbi og se “vidunderet” 🙂
   Glade camper-hilsner
   Rasmus og Anne Marie

 4. Jan Laust Pedersen says:

  Hej med jer
  1000 tak fordi i vil dele denne fantastiske idé… Har længe overvejet at lave min Ca
  Caddy om som jeres har også fået lavet ét stativ / bund bag v bagsæderne men var noget i tvivl ang madrassen OG her kommer i med løsningen så skal vej af en Møbel polster dét er det eneste rigtige
  Så mange tak for indlægget
  Mvh Jan

  • twodanesontour says:

   Hej Jan
   Fedt at du også er ved at bygge en Caddy Camper. Vi er så super glade for vores! Det giver en kæmpe frihed at kunne pakke vognen og bare glide derudaf og se, hvor vi ender.
   Ja, en specialsyet madras skal der til. Den koster selvfølgelig noget, men forhåbentlig kommer den til at holde i rigtig, rigtig mange år. Når vi ligger i vores Caddy, er det lige så skønt som at sove derhjemme.
   Held og lykke med dit projekt.
   Rasmus og Anne Marie

 5. Fantastisk ide. Vi er snart et pensionistægtepar der gerne vil køre verden tynd, men synes en autocamper er både for stor og for dyr og lidt svær at komme rundt med da vi gerne vil køre sf små primitive veje. Vi stiller ikke de store komfort krav. Jeg tænker dog på om en caddy som jeres ikke er for “lavbundet” til at køre af de små primitive og dårlige (grus)veje som findes mange steder?
  Mon man kunne lave samme løsning i fx en landcruiser eller SUV som ligger lidt højere.
  Vores hænder vender desværre forkert til selv at gå i gang men jeres ideoplæg og fine billeder må man måske kunne betale sig fra samme løsning 😊

  • twodanesontour says:

   Hej Lone
   Hvor lyder det dejligt med pensionisttilværelse lige rundt om hjørnet.
   Caddyen er jo en almindelig personbil, så hvis I tænker, at I skal køre off road, så skal man nok vælge en anden model.
   Det der er vigtigt, når man vælger bil er, at bagsæderne kan lægges helt flat ned, at forsæderned kan køres langt frem, (Vores seng har en længde på 2 meter) og at der er højt til loftet (Vi kan sidde på sengen uden at slå hovedet mod loftet, og det er virkelig rart!)
   I kan sikkert få en håndværker til at lave selve sengebunden. Det tager ikke lang tid, hvis man ved hvad man har med at gøre.
   Held og lykke med projektet
   Rasmus og Anne Marie

 6. Jakob says:

  Mange tak for en god vejledning! I skulle ikke tilfældigvis stadig have arbejdstegningerne med de præcise mål på lægterne til rammen?
  Og pinden på midterkonsollen, det gør ingenting, at den ikke sidder fast?

  Igen mange tak!

  Mvh. Jakob

  • twodanesontour says:

   Hej Jakob
   Det lyder næsten for skørt til at være sandt, men historien er, at vi havde arbejdstegningen liggende i bilen, Anne Marie tog tre tomlere med op og køre, og de jokkede på den med store mudrede støvler… så derfor er den smidt ud.
   Vi er på vej på tur i Caddy Camperen, men når vi engang er hjemme igen om en uges tid eller to, så vil vi gerne måle vangerne for dig og skrive målene 🙂
   Og ja, pinden ligger bare løst på konsollen. Det går fint.
   Vi håber, at du får bygget en fin Caddy Camper
   Glade hilsner
   Rasmus og Anne Marie

   • Henrik Larsen says:

    Halløj herfra..: spontan indskydelse og bemærkning efter interssant læsning.
    “pinden” kunne den mon ikke fastmonteres på “pladen” så ved man altid hvor den er og ligger ikke løs i “rummet”
    😉😎

    • twodanesontour says:

     Hej Henrik
     Tak for din kommentar 🙂
     Det kan man sikkert godt, men jeg vil jo også gerne kunne pakke pladen helt sammen både i bagagerummet og i huset, når jeg ikke bruger sengen. Jeg tænker, at den vil “stikke ud” hvis den er monteret på pladen. Men man skal selvfølgelig bare gøre det, som passer bedst til ens behov. Det er ikke et problem for mig, at “pinden” ligger løst, når jeg ikke har slået sengen ud.
     Glade Caddy-hilsner
     Anne Marie

 7. Ivan Laustsen says:

  Hej,
  Sikke en god ide. Har netop selv købt en ældre Caddy og vil gerne bygge sengen bagi.
  Kan I sende målene og dimensioner på materialerne, så vil jeg blive glad.
  Mvh
  Ivan

  • twodanesontour says:

   Hej Ivar
   Undskyld at vi ikke lige har fået svaret dig. Vi har været på tur i Caddy’en her hen over sommeren. Vi kigger på det i nær fremtid og skriver målene på bloggen.
   Vh. Rasmus og Anne Marie

 8. Jakob Sørensen says:

  Fantastisk! Dejligt at høre om jeres eventyr.
  Min kæreste og jeg har netop købt en caddy af samme grund og vil også bygge den om. Hvis jeres byggeskitser er til salg er vi meget interesseret.

  Mange hilsner
  Jakob og Cecilie

  • twodanesontour says:

   Hej Cecilie og Jakob
   Vi er lige ude at køre😊
   Vi har ingen tegning. Men har lovet andre at måle op og lægge målene ud. Men der går nok en uges tid.
   Tak fordi I kiggede forbi vores side.
   Vh.
   Anne Marie & Rasmus

 9. Ditte Moberg Aarup says:

  Hej Anne Marie og Rasmus
  Ved I om det er tilladt at lave en permanent seng i en personbil? Altså hvis man køber en Caravelle og beholder fem sæder, fjerner resten og bygger en fast seng bagi? Og har I gardiner i bilen? Håber I kan hjælpe med svar, synes det er svært at finde hoved og hale i reglerne 🙂
  Mvh. Ditte

  • twodanesontour says:

   Hej Ditte
   Vi mener ikke, at der i en bil på hvide plader, er nogle afgiftmæssige problemer ved at installere en seng bagi. Dog må man ikke i en bil på gule plader, for så skal man betale fuld afgift.
   Vi har ikke gardiner i Caddy Camperen. Vi klarer os fint med de tonede ruder, som bilen er født med. Men man kan købe isolerende eller mørklægningsmateriale med sugekopper til at sætte på vinduerne. De findes til en del forskellige biltyper og i hvert fald til vores Caddy.
   Held og lykke med dit byggeprojekt.
   Glade hilsner
   Rasmus og Anne Marie

 10. Torben Andersen says:

  Jeg har allerede en Caddy og har også indrettet en soveplads. Det fungerede fint, da jeg kørte rundt i Sverige i september. Men det blev lidt koldt om natten. Hvordan har I installeret varme i bilen?

  • twodanesontour says:

   Hej Torben
   Vi plejer ikke at fryse i bilen. Vi har en god varm dyne med om efteråret/vinteren. Men vi har faktisk fået eftermonteret et Webasto-fyr. Den varmer først motoren op og dernæst kabinen. Vi har kun prøvet den én nat i Sverige i marts måned, hvor det var minusgrader. Men til hverdag bruger vi fyret til at afise bilen, når det er frostvejr, da vi ikke har garage/carport.
   Et alternativ, som vi har fået anbefalet, kunne være Isoflex termomåtter til vinduerne. De kan fås i et sæt på 8, der passer nøjagtig til Caddy og koster ca. 1200 kr. Du kan prøve at google dem.
   Mange Caddy-hilsner
   Rasmus og Anne Marie

 11. Peter says:

  Hej
  Har også gået med ønsket om at bygge en vw caddy om, og har bla. fået inspiration ved at søge på “Caddy tramper” så kommer der også eksempler frem på ombyggede caddy modeller med diverse tilbehør, ideen er rigtig god

  • twodanesontour says:

   Hej Peter
   Tusind tak for din hilsen og tippet! Vi har allerede googlet Caddy tramper og er gået i gang med at se diverse Youtube-videoer fra hele verden 🙂
   Vi håber, at du også får held med at bygge din Caddy om. Det er en fantastisk frihed at have sengen med alle steder.
   Vh. Rasmus og Anne Marie

 12. Signe Jakobsen says:

  Hejsa 🙂
  Bliver jo vildt inspireret til at gå igang med projektet. Vi er dog en familie på 2 voksne og 2 børn, så sidder lidt og funderer over om man mon kan skabe et stel der er stabilt nok til en køjefunktion. Hvad tænker i? Er klar over at der ikke ligefrem vil være plads til at sidde oprejst, men det er så prisen. Hvis bare det er sikkert, stabilt og forsvarligt?
  Bedste hilsner, Signe

  • twodanesontour says:

   Hej Signe
   Hvor dejligt, at vi kan være med til at inspirere. Det er jo hele meningen med vores blog 🙂

   Vi synes dog ikke, at en Caddy egner sig til mere end to voksne (og måske en lille hund). Der er simpelthen ikke plads nok til at bygge køjesenge. Så skal I købe en anden bil. Prøv f.eks. at melde dig ind i Facebook-gruppen “Autocamper under 6 meter gruppen” – det er for alle mulige slags ombygninger af biler og vans. Her kan du evt. se hvad andre har postet, eller spørge om der er nogen, som rejser med børn.

   Tak fordi du kiggede forbi. Du er altid velkommen til at spørge om mere.
   Vh. Anne Marie og Rasmus

 13. bjarne jensen says:

  hej vi er ved at vil have en caddy til tur,fint beskrivelse hvordan vi gør.hvordan skærmer i vinduerne i sider og foran elller hvad gør i vh bjarne jensen

 14. Jacob says:

  Det er virkelig smart, og ikke mindst en billig løsning i har fundet på. Hvordan klarer i toilet/bad når i holder midt i ingenting? Toilet kan man nok finde, men det bliver da nogle lange dage hvis man ikke får et bad indimellem 🙂

  • twodanesontour says:

   Hej Jacob
   Det er et rigtigt godt spørgsmål du stiller 🙂
   I forhold til toiletbesøg, så forsøger vi at klare det meste, når vi er på restaurant (før corona) eller ved offentlige toiletter, og så skal vi kun lige tisse en enkelt gang eller to, der hvor vi holder. Ind imellem er vi også heldige, at der er toilet på overnatningspladsen.
   Hvad bad angår, så bruger vi badefaciliteterne på havnene. Vi kan anbefale bad på Vejle havn, Ebeltoft havn, Øster Hurup havn og Agger havn – sidstnævnte er tilmed gratis. Og ellers plejer vi at give mellem 5 og 10 kr. for et bad. Det fungerer super fint.
   Glade hilsner
   Rasmus og Anne Marie

 15. for dælen da ! det lige mig det der !!

  Ville ønske jeg kunne finde ud af at bygge sådan noget der selv, så havde jeg købt en caddy med det samme !!

  I burde sælge konstruktionen dér, jeg ville i hvert fald med glæde betale ! 😀

  • twodanesontour says:

   Hej Mike
   Tak for din kommentar.
   Vi er heller ikke de store håndværkere, og derfor fik vi hjælp. Måske kender du også én, som kan hjælpe dig? Og ja, det ville være fedt, hvis vi kunne tage patent på Caddy Camperen, men VW har vist allerede udviklet deres egen. Det kan du også tjekke ud, men det er selvfølgelig til en anden pris…
   Glade hilsner
   Rasmus og Anne Marie

 16. Gerda says:

  Hej
  Jeg tager på tur i DK sammen med min hund. Det er i en gammel Volvo 245, hvor jeg fint kan sove bagi, når bagsæderne er lagt ned og foldemadrassen fra Jysk lagt ud. Når solen bliver for stærk, flytter jeg bare bilen.
  Gerda

  • twodanesontour says:

   Kære Gerda
   Tak for din hyggelige besked. Det er altid sjovt at høre, hvordan andre gør. Rigtig god sommer. Det kan være vi en dag mødes et stille sted ved skov og strand.
   Mange hilsner
   Rasmus og Anne Marie

 17. ole mejlsøe says:

  Hej two danes
  Kan man sidde og spise og eventuel spille noget i bilen. Det er et spændende projekt, b.a fordi det er til at komme til økonomisk

  • twodanesontour says:

   Hej Ole
   Ja, man kan godt sidde op i sengen med f.eks. dynen i ryggen og spise en mad, læse eller spille spil. Rasmus er 1,87 og slår ikke hovedet i loftet. Men er vejret til det, bruger vi mest udeomgivelserne ved f.eks. at parkere ved et bord/bænkesæt.
   Mvh. Anne Marie

 18. Lisa Saaby Hansen says:

  Hej
  Vi er igang med at bygge vores nyindkøbte Caddy om til en camper med stor inspiration fra jeres side. Tak for den.
  Vi tænker at lave pladerne i MDF Træfiberplade sort. De findes i 16 og 25 mm. Hvilke tykkelse vil i anbefale eller har I brugt til jeres?
  På forhånd tak, også for jeres meget inspirerende side.
  Kh. Lisa og Co.

  • twodanesontour says:

   Hej Lisa og Co
   Vi har købt en 12 mm byggeplade, og den er vi meget tilfredse med. Husk på, at jo tykkere jeres plade er, jo tungere er den også. Vi kan håndtere vores plade én mand, når den skal ind og ud af bilen. Hvis den var dobbelt så tyk, så kunne jeg i hvert fald ikke bære den.
   Jeg håber, at I får rigtig meget glæde af jeres kommende Caddy Camper. I er altid velkomne til at skrive igen med flere spørgsmål.
   Glade hilsner
   Anne Marie

 19. Vicky says:

  Hej med jer
  Dejligt at I deler så vi andre kan få gode ideer også 🙏

  Har I isoleret siderne i bilen eller er den bare som den er?
  På forhånd tak.
  Vicky

 20. twodanesontour says:

  Hej Vicky
  Det var da så lidt! Det er fantastisk at køre Caddy Camper, så det må flere gerne få øjnene op for 🙂

  Siderne i bilen er ikke isolerede. Bilen er, som den er.
  Vi har heller ikke sat gardiner i. Det har vi set andre gøre, men vi synes, at det er fint nok med de tonede ruder.

  Venlig hilsen
  Anne Marie

 21. Lone Nielsen says:

  Hej I 2 😀 Da vi købte vores Caddy opdagede vi Jeres blog. Inspireret af Jeres “seng” fik vi hurtigt bygget en sådan, dog lidt anderledes. “Model”. Vi har købt en selvoppustelig madras og det fungerer fint. Vi købte hurtigt et Reimo-telt til at hægte på bagsmækken, og øger længden i bilen. Vi har endnu ikke prøvet at bruge det. Så faldt vi over et endnu større Reimo-telt, brugt, og det har vi lige hentet i dag. Så nu har vi det mindste til salg. Vi tænker en pris på 800 kr. + evt. fragt. Mangler I et sådan telt.? Eller kender I nogle der gør? Evt. nogle af Jeres læsere?
  Vi er superglade for at vi stødte på Jeres blog. Ellers havde vi “kun” brugt bilen til værktøj eller børnebørn. Med Caddy-hilsen Lone og Leif – Langeland.

  • twodanesontour says:

   Hej Lone og Leif
   Tak for jeres hyggelige hilsen. Og dejligt at blogindlægget har inspireret jer til også at bygge en Caddy Camper. Det er en fantastisk frihed at have sådan en bil!

   Jeg er af den overbevisning, at Caddy Camperen skal gå “under cover”. Andre mennesker skal ikke kunne regne ud, at der holder en bil, man kan sove i. Både for ikke at vække opsigt og for ikke at genere andre. Har man telt bagpå, skal man enten holde på privat grund eller køre ind på campingpladser og overnatte. Jeg er mere til free camping. Og derfor ønsker jeg ikke at købe telt eller andet campingudstyr.
   Og normalt sælger jeg ikke udstyr for andre mennesker. Der er også folk som henvender sig og beder mig om at sælge deres autocamper for dem. Det har jeg ikke overskud til at rode mig ud i.
   Men hvis I har en mailadresse eller et telefonnummer, hvor folk kan henvende sig, så vil jeg gerne gøre en undtagelse og lave et opslag på min Facebookside med jeres kontaktoplysninger. Så fok selv kan ringe eller skrive direkte til jer ved interesse. Jeg skal dog vide mere præcis, hvad det er for et telt – model og størrelse.
   Glade Caddy-hilsner
   Anne Marie

 22. Claus says:

  Forstår godt at i er glade for jeres mini camper. Jeg har selv bygget flere mini-campers og er også endt med en dejlig VW Caddy 1,4 benzin, på hvide plader.
  Jeg har dog valgt at pille bagsæderne og alt inventaret ud. Så har jeg en seng der kan trækkes ud til 110×190 cm med madras og hynder lavet hos en syerske. Et skab med 26 L. kompressor-køleboks og madvarer. Det mindste Thetford wc i nødstilfælde, og et 75amp AGM batteri der forsyner køleboks og mobil, pc m.m. under sengen. Batteriet lades op under kørslen med et skillerelæ og alm. oplader på campingpladser. Så er der et udtræk under sengen, der går bagud af bilen, med 2 kogeblus og køkkengrej. 10 Liters vanddunk med klapbalje.
  I tagboksen har jeg et bustelt (fortelt der slutter tæt til bilen), bord, stole og ekstra tøj m.m. Faste gardiner, specielt til Caddy, er købt i Tyskland via ebay. Finder stellpladser på stellplatz app.
  Go vind – Vi ses rundt i landet 🙂

  • twodanesontour says:

   Hej Claus
   Tak for din hilsen og din beskrivelse af Caddyen. Det er så dejligt, at man for relativt få penge, kan lave en velfungerende camper.
   Det kunne være sjovt at mødes derude på landevejen. Måske til sommer. Lige nu bor jeg i Østgrønland og Caddy Camperen er “opstaldet” imens.
   Glade Caddy-hilsner
   Anne Marie

 23. Mads Gertsen says:

  Hej

  Står selv og vil igang med at lave en billig camper i min Caddy til enkelte overnatninger med børnene eller konen.
  Jeg synes at billederne viser at I har flyttet den bagerste vange helt tilbage mod bagsæderne på sengestativet. Er det korrekt? Altså så den ikke er placeret under benet, som tegningen viser.
  Og er der nogen grund til det?

  Mvh Mads

  • twodanesontour says:

   Hej Mads
   Undskyld det sene svar, men jeg skulle lige have snakket med ham, som har bygget sengen. Først blev sengestativet konstrueret magen til vores ven Martins sengestativ. Men da vores plade ikke knækker helt samme steder som hans, blev det besluttet at flytte den bageste vange, så den understøtter pladen der, hvor pianohængslet sidder.
   Jeg er sikker på, at man kan gøre begge dele.
   Held og lykke med byggeriet. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for microcamperen.
   Mvh. Anne Marie

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.