Danmark dejligst

Dejlige Danmark

Vi har i årevis blogget om vores mange rejser under fremmede himmelstrøg. Nu må det være tid til også at blogge om dejlige Danmark.

Vi bruger nu engang de aller, aller fleste uger og måneder hvert år i Danmark, og vi elsker at tage på ture rundt i det ganske danske land. Vi har bare aldrig før fortalt noget om alt det, som vi går rundt og oplever lige uden for vores hoveddør.

Fint skipperhus på Thurø

Smuk natur og dyreliv

Men det skal der nu rådes bod på, så vi vil give os i kast med blogindlæg som omhandler vores skønne fædreland. Der er ingen tvivl om, at vi mest interesserer os for naturen omkring os og de dyr, som man kan gå ud og opleve. Vi har således ofte kamera og kikkert med, når vi er på tur.

Gæs og gæslinger i Gråsten

Derudover holder vi også meget af alle de mange skønne danske øer. Der er så smukt i Det Sydfynske Øhav, de fantastiske øer i Vadehavet og vi bor jo selv på Sydhavsøerne.  

Arresø i det tidlige forår

Billige oplevelser

Vi vil især skrive om gratis eller næsten gratis opleveler rundt omkring i Danmark. Vi hører igen og igen hvor dyrt et land Danmark er, og især at holde ferie i. Det er helt rigtigt, at vi bor i et af verdens dyreste (og rigeste) lande, men det betyder jo ikke, at alt koster (mange) penge. Man skal bare lige få øjnene op for de gratis glæder. Og det vil vi gerne hjælpe med til.
Vi håber, at I vil tage godt imod.

Æble fra Østrup Holme

Forglem mig ej

Hvis du har lyst, har vi flere blogindlæg fra Danmark:

En elg i Lille Vildmose
En bæver i Kloserhede plantage
En kronhjort i Dyrehaven

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.