Hej! Og velkommen til min rejseblog Two Danes On Tour

Jeg hedder Anne Marie og elsker eventyr og vilde dyr i fri natur.

Er du til lidt anderledes rejser? Til destinationer som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste? Og er du vild med natur og dyreliv? Så har du fundet den helt rigtige rejseblog.

Jeg interesserer mig også for de mennesker, jeg møder, og den mad, jeg spiser undervejs. Og så sætter jeg en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og oftest på egen hånd.

Engang var vi to – deraf navnet Two Danes On Tour – nu er jeg én. Men jeg har dog besluttet at beholde navnet. Jeg har også besluttet af beholde alle gamle rejseindlæg og billeder – selvfølgelig efter aftale med Rasmus, så du vil fortsat kunne læse om alle vores rejser sammen her på bloggen. 

Fremtidsplaner

Efter et halvt år i Ittoqqortoormiit i Østgrønland fra januar til juli 2023, har jeg besluttet at rejse ud for at se lidt nærmere på verden. Det skal være en rejse uden alt for mange planer, så tilfældighederne har mulighed for at råde.

Jeg tog af sted i august 2023 og har indtil videre besøgt Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Afghanistan, Pakistan, Indien og Vietnam.

Hvis du synes, at det kunne være interessant at følge med i det eventyr, så find mig på sociale medier. Facebook: Two Danes On Tour og Instagram @twodanesontour

Verdenskort

Indimellem bliver jeg spurgt, om jeg har besøgt alle lande i hele verdenen. Det har jeg ikke, og det er heller ikke et mål for mig. Dertil rejser jeg alt for ofte tilbage til lande, som jeg holder rigtig meget af. Jeg er medlem af De berejstes klub og bruger deres definitioner på lande og territorier. Er du nysgerrig, kan du herunder se et verdenskort med de 77 lande og 13 territorier, som jeg indtil nu har besøgt.

 

Jeg håber, at du har lyst til at kigge rundt på bloggen og læse nogle af de 300+ blogindlæg fra over 50 forskellige lande, som ligger klar.
Er der noget, som du ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til mig.

Du kan enten skrive en besked til mig under et blogindlæg eller via min Facebook-side Two Danes On Tour. Jeg svarer gerne på alle rejserelaterede spørgsmål. Jeg kan også findes på Instagram @twodanesontour. Der er du også velkommen til at skrive.

Anne Marie Boye/
Two Danes On Tour

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin