Velkommen til vores rejseblog Two Danes On Tour

Vi hedder Anne Marie og Rasmus, vi elsker eventyr og vilde dyr i fri natur.

Er du til lidt anderledes rejser? Til destinationer som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste? Og er du vild med natur og dyreliv? Så har du fundet den helt rigtige rejseblog.

Vi interesserer os også for de mennesker, vi møder, og den mad, vi spiser undervejs. Og så sætter vi en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og altid på egen hånd.

I 2018 fik vi hjælp til at bygge en seng bag i vores bil, som vi har døbt The Caddy Camper. Den kører vi ind imellem rundt i og overnatter undervejs. Hvis du vil læse om, hvordan den er bygget, så kig med her

Fremtidsplaner

Både rejseåret 2020 og 2021 blev jo på ingen måde som vi eller nogen andre havde forventet. Men vi har prøvet at få det bedste ud af situationen og nydt at være turister i vores eget land. Både sommerferien 2020 og 2021 er blevet brugt i Jylland. Vi håber nu, at resten af året og næste år bliver mere “normale”, så vi igen kan tage jer med ud i verden. 

Men hvad efteråret og vinteren kommer til at byde på, har vi endnu ingen anelse om. Måske Norden, måske Europa, måske noget helt andet? Men kedeligt bliver det helt sikkert ikke. 

Hvis du vil følge med i, hvad vi finder på og hvor vi rejser hen, så kig forbi vores Facebook-side Two Danes On Tour. Der skal vi nok opdatere undervejs.

Verdenskort

Indimellem bliver vi spurgt, om vi har besøgt alle lande i hele verdenen. Det har vi ikke, og det er heller ikke et mål for os. Dertil rejser vi alt for ofte tilbage til lande, som vi holder rigtig meget af. Men vi er begge medlemmer af De berejstes klub og bruger deres definitioner på lande og territorier. Er du nysgerrig, kan du herunder se et verdenskort for os hver især.

Anne Marie har i alt besøgt 67 lande og 13 territorier:

Rasmus har rejst i 74 lande og 13 territorier:

Rasmus har rejst i 66 lande

Vi håber, at du har lyst til at kigge rundt på bloggen og læse nogle af vores 200+ blogindlæg fra over 40 forskellige lande.
Er der noget, som du ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. Du kan enten skrive en besked til os under et blogindlæg eller via vores Facebook-side
Two Danes On Tour. Vi svarer gerne på alle rejserelaterede spørgsmål.

Vi kan også findes på Instagram @twodanesontour, hvor vi lægger endnu flere rejsebilleder ud.

Glade rejsehilsner

Anne Marie Boye og Rasmus Lyngsøe/
Two Danes On Tour

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin