Velkommen til vores rejseblog Two Danes On Tour

Vi hedder Anne Marie og Rasmus, vi elsker eventyr og vilde dyr i fri natur.

Er du til lidt anderledes rejser? Til destinationer som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste? Og er du vild med natur og dyreliv? Så har du fundet den helt rigtige rejseblog.

Vi interesserer os også for de mennesker, vi møder, og den mad, vi spiser undervejs. Og så sætter vi en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og altid på egen hånd.  

I 2010 begyndte vi at blogge under en rejse til Østeuropa. Det var et lille forsøg, inden vi rejste på orlov i 2011. Vi blev så glade for at fortælle om alle vores rejseopleveler, så selv om vi for længst er kommet hjem fra en fantastisk orlov, fortsætter vi med at fortælle jer om alt, hvad vi oplever rundt omkring på kloden. Fra Amazonas jungle til Nakskov fjord og fra nordlys i Norge til iransk gæstfrihed 

Endnu et dejligt rejseår

2018 var endnu et dejligt rejseår for os. Vi besøgte bl.a. Nordnorge,
Portugal og Hviderusland. Vi var også 5 dage i Island med vores niece Ella på 10 år. Derudover bød sommeren på en rundrejse til Mexico og Belize – to lande, som vi holder utrolig meget af. 

Fremtidsplaner for 2019

Efterårsferien 2018 skulle have gået til Kirgisistan. Desværre har Rasmus fået konstateret to diskusprolapser i ryggen, så derfor blev turen aflyst. Men nu er vi klar igen – om dog med lidt begrænsninger.

I midten af januar var vi på den årlige vintertur til Nordnorge og i februar besøgte vi Tallinn i Estland. Påskeferien gik til Nordmakedonien og Kosovo. I maj besøgte vi Finland for at se bjørne og det meget sky dyr en jærv. Det er alt sammen gået over al forventning, så nu har vi booket ture for resten af året.
Sommerferien er vi så småt ved at rasle på plads. Noget af tiden vil vi være i Danmark, og så har vi booket en tur til Tromsø og Svalbard. Vi glæder os rigtig meget til begge dele! Efterårsferien bliver en spændende rejse til Libanon, som vi har høje forventninger til. Derudover har Rasmus en afstikker til skønne Irland, som vi har besøgt to gange sammen, men aldrig fået skrevet noget om her på bloggen.

Verdenskort

Indimellem bliver vi spurgt, om vi har besøgt alle lande i hele verdenen. Det har vi ikke, og det er heller ikke et mål for os. Dertil rejser vi alt for ofte tilbage til lande, som vi holder rigtig meget af. Men vi er begge medlemmer af De berejstes klub og bruger deres definitioner på lande og territorier. Er du nysgerrig, kan du herunder se et verdenskort for os hver især.

Anne Marie har i alt besøgt 65 lande og 12 territorier:

Rasmus har rejst i 72 lande og 12 territorier:

Rasmus har rejst i 66 lande

Vi håber, at du har lyst til at kigge rundt på bloggen og læse nogle af alle vores blogindlæg fra over 40 forskellige lande.
Er der noget, som du ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. Du kan enten skrive en besked til os under et blogindlæg eller via vores Facebook-side
Two Danes On Tour. Vi svarer gerne på alle rejserelaterede spørgsmål.

Vi kan også findes på Instagram @twodanesontour, hvor vi lægger endnu flere rejsebilleder ud.

Glade rejsehilsner

Anne Marie Boye og Rasmus Lyngsøe/
Two Danes On Tour

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin