Velkommen til vores rejseblog Two Danes On Tour

Vi hedder Anne Marie og Rasmus, vi elsker eventyr og vilde dyr i fri natur.

Er du til lidt anderledes rejser? Til destinationer som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste? Og er du vild med natur og dyreliv? Så har du fundet den helt rigtige rejseblog.

Vi interesserer os også for de mennesker, vi møder, og den mad, vi spiser undervejs. Og så sætter vi en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og altid på egen hånd.  

I 2010 begyndte vi at blogge under en rejse til Østeuropa. Det var et lille forsøg, inden vi rejste på orlov i 2011. Vi blev så glade for at fortælle om alle vores rejseopleveler, så selv om vi for længst er kommet hjem fra en fantastisk orlov, fortsætter vi med at fortælle jer om alt, hvad vi oplever rundt omkring på kloden. Fra Amazonas jungle til Nakskov fjord og fra nordlys i Norge til iransk gæstfrihed 

Rejser 2019

Efterårsferien 2018 skulle have gået til Kirgisistan. Desværre har Rasmus fået konstateret to diskusprolapser i ryggen, så derfor blev turen aflyst. Men nu er vi klar igen – om dog med lidt begrænsninger.

I midten af januar var vi på den årlige vintertur til Nordnorge og i februar besøgte vi Tallinn i Estland. Påskeferien gik til Nordmakedonien og Kosovo. I maj besøgte vi Finland for at se bjørne og det meget sky dyr jærven.
Sommerferien gik først til Jylland, hvor vi ledte efter en elg og en bæver. Derefter rejste vi til Tromsø og Svalbard

I efterårsferien rejste vi til spændende Libanon, og det vil I komme til at høre meget mere til, de kommende uger. De første indlæg er udgivet på bloggen!

Fremtidsplaner

I november skulle vi have været på endnu en tur til Tromsø. Denne gang havde vi fået mulighed for at snorkle med spækhuggere. Men en brækket lillefinger og en operation satte en stopper for den tur. Det var selvfølgelig surt, men heldigvis ikke jordens undergang. Vi kan da hilse og sige, at to diskusprolapser i ryggen er MEGET værre!

Til gengæld regner vi med, at nytårsplanerne stadig holder. Vi fejrer dagen i den russiske enklave Kaliningrad. Og hvorfor så det vil du måske spørge? Jaaaa, har du måske nogensinde hørt om nogen, som rejste til Kaliningrad for at fejre nytår? Nej vel, heller ikke os. Så derfor! 🙂 Og så fordi det netop er blevet nemt at rejse til Kaliningrad og et par andre russiske byer ved hjælp af et E-visa. Det skal I nok komme til at høre mere om!

Vinterferien 2020 er vi også ved at rasle på plads. Indtil nu har vi bestilt flybilletter og et hotelværelse i Athen, og så må vi se, hvad vi finder på. Vi skal uden tvivl rundt og se og opleve en masse i byen, men mon ikke også, at vi begiver os ud af hovedstaden? 

Og så har vi netop købt flybilletter til Kirgisistan i påskeferien. Endelig kommer vi ud på den rejse, som blev aflyst, da Rasmus blev syg i efteråret 2018. Vi glæder os rigtig meget til at planlægge denne tur og for første gang noget sinde besøge et Stan-land. 

Skulle du have nogle spændende tips til vores kommende destinationer, så skriv endelig til os!

Verdenskort

Indimellem bliver vi spurgt, om vi har besøgt alle lande i hele verdenen. Det har vi ikke, og det er heller ikke et mål for os. Dertil rejser vi alt for ofte tilbage til lande, som vi holder rigtig meget af. Men vi er begge medlemmer af De berejstes klub og bruger deres definitioner på lande og territorier. Er du nysgerrig, kan du herunder se et verdenskort for os hver især.

Anne Marie har i alt besøgt 66 lande og 13 territorier:

Rasmus har rejst i 73 lande og 13 territorier:

Rasmus har rejst i 66 lande

Vi håber, at du har lyst til at kigge rundt på bloggen og læse nogle af alle vores blogindlæg fra over 40 forskellige lande.
Er der noget, som du ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. Du kan enten skrive en besked til os under et blogindlæg eller via vores Facebook-side
Two Danes On Tour. Vi svarer gerne på alle rejserelaterede spørgsmål.

Vi kan også findes på Instagram @twodanesontour, hvor vi lægger endnu flere rejsebilleder ud.

Glade rejsehilsner

Anne Marie Boye og Rasmus Lyngsøe/
Two Danes On Tour

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin