Velkommen til vores rejseblog Two Danes On Tour

Vi hedder Anne Marie og Rasmus, vi elsker eventyr og vilde dyr i fri natur.

Er du til lidt anderledes rejser? Til destinationer som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste? Og er du vild med natur og dyreliv? Så har du fundet den helt rigtige rejseblog.

Vi interesserer os også for de mennesker, vi møder, og den mad, vi spiser undervejs. Og så sætter vi en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og altid på egen hånd.  

I 2010 begyndte vi at blogge under en rejse til Østeuropa. Det var et lille forsøg, inden vi rejste på orlov i 2011. Vi blev så glade for at fortælle om alle vores rejseopleveler, så selv om vi for længst er kommet hjem fra en fantastisk orlov, fortsætter vi med at fortælle jer om alt, hvad vi oplever rundt omkring på kloden. Fra Amazonas jungle til Nakskov fjord og fra nordlys i Norge til iransk gæstfrihed 

Fremtidsplaner

Vi var allerede begyndt at lægge rejseplaner for 2020. Men planer er jo til for at kunne ændres, og med den situation, som verden er i lige nu, har alle vist mere eller mindre fået ændret planer.

I vinterferien nåede vi at have en skøn tur til Grækenland, som du snart vil kunne læse mere om her på bloggen.

I Påskeferien skulle vi have været til Kirgisistan, men det er selvfølgelig aflyst. Vi har fået at vide fra flyselskabet, at billetterne er annulleret. Det er nok godt det samme. 

Så nu er vi spændte på, hvad der sker med sommerferien. Vi har for lang tid siden booket en tur til Brasilien med en afstikker til Argentina hvor der vil være MASSER af vilde dyr på programmet. Vi håber blandt andet at få chancen for at se en jaguar! Men altså nu skal Corona gå væk først og flyene skal begynde at flyve igen. Vi tager det hele som det kommer og afventer situationen.

Skulle du have nogle spændende tips til vores kommende destinationer, så skriv endelig til os! Vi bliver glade for gode råd om spændende steder, hoteller, restauranter og guider.

Verdenskort

Indimellem bliver vi spurgt, om vi har besøgt alle lande i hele verdenen. Det har vi ikke, og det er heller ikke et mål for os. Dertil rejser vi alt for ofte tilbage til lande, som vi holder rigtig meget af. Men vi er begge medlemmer af De berejstes klub og bruger deres definitioner på lande og territorier. Er du nysgerrig, kan du herunder se et verdenskort for os hver især.

Anne Marie har i alt besøgt 67 lande og 13 territorier:

Rasmus har rejst i 74 lande og 13 territorier:

Rasmus har rejst i 66 lande

Vi håber, at du har lyst til at kigge rundt på bloggen og læse nogle af alle vores blogindlæg fra over 40 forskellige lande.
Er der noget, som du ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. Du kan enten skrive en besked til os under et blogindlæg eller via vores Facebook-side
Two Danes On Tour. Vi svarer gerne på alle rejserelaterede spørgsmål.

Vi kan også findes på Instagram @twodanesontour, hvor vi lægger endnu flere rejsebilleder ud.

Glade rejsehilsner

Anne Marie Boye og Rasmus Lyngsøe/
Two Danes On Tour

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin