Velkommen til vores rejseblog Two Danes On Tour

Vi hedder Anne Marie og Rasmus, vi elsker eventyr og vilde dyr i fri natur.

Er du til lidt anderledes rejser? Til destinationer som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste? Og er du vild med natur og dyreliv? Så har du fundet den helt rigtige rejseblog. Vi interesserer os også for de mennesker, vi møder, og den mad, vi spiser undervejs. Og så sætter vi en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og altid på egen hånd.  

I 2010 begyndte vi at blogge som et lille forsøg, inden vi skulle på orlov i 2011. Vi blev så glade for at fortælle om alle vores rejseopleveler, så selv om vi for længst er kommet hjem fra en fantastisk orlov, fortsætter vi med at fortælle jer om alt, hvad vi oplever rundt omkring på kloden. Fra Amazonas jungle til Nakskov fjord og fra nordlys i Norge til iransk gæstfrihed 

Endnu et dejligt rejseår

2018 går snart på held. I løbet af året har vi været på vores årlige vintertur til Nordnorge, en uge i Portugal, 5 dage i Hviderusland og 5 dage i Island med vores niece Ella på 10 år. Derudover har sommeren budt på en rundrejse til Mexico og Belize – to lande, som vi holder utrolig meget af. 

Fremtidsplaner for 2019

Efterårsferien skulle have gået til Kirgisistan. Desværre har Rasmus fået konstateret to diskusprolapser i ryggen og yderligere to udposninger, så derfor blev turen aflyst. Af samme grund er vi også lidt forsigte med at booke nye rejser for 2019. Vi skulle jo gerne på den årlige vintertur til Nordnorge i januar. Derudover har vi også booket en tur til Finland i maj, og så håber vi at kunne besøge vores første Stan-land til Påske 2019. Men nu må vi se – helbredet kommer først! 

Verdenskort

Vi er begge medlemmer af De berejstes klub (og bruger deres definitioner på lande og territorier), og indimellem bliver vi spurgt, om vi har besøgt alle lande i hele verdenen. Det har vi ikke, og det er heller ikke et mål for os. Dertil rejser vi alt for ofte tilbage til lande, som vi holder rigtig meget af. 

Er I nysgerrige, kan I herunder se et verdenskort for os hver især.

Anne Marie har i alt besøgt 63 lande og 12 territorier:

 

Rasmus har rejst i 68 lande og 12 territorier:

Rasmus har rejst i 66 lande

 

Er der noget, som I ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. I kan enten skrive en besked til os under et blogindlæg eller via vores Facebook-side Two Danes On Tour. Vi svarer gerne på alle rejserelaterede spørgsmål.

Vi kan også findes på Instagram @twodanesontour, hvor vi lægger masser af rejsebilleder ud.

Glade rejsehilsner

Anne Marie Boye og Rasmus Lyngsøe

Two Danes On Tour

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin