Lykken tilsmiler os

Født under en heldig stjerne

Nogle gange tænker vi, at vi må være født under en heldig stjerne.
På en lille bitte gade hænger et skilt med ”guest room” og et bulgarsk telefonnummer. Efter at have banket på uden held, spørger vi en pige, som går forbi, til råds. Inden vi har nået at se os om, har hun ringet på nummeret, talt med ejeren og voila: bestilt os et værelse.

Laura, en ualmindelig pige

På en helt almindelig bustur møder vi en ualmindelig pige, Laura, som tilbyder at køre os til et af hendes yndlingssteder, Dryanovo klosteret. Aftalen lyder: ”Mød mig på ”broen med løverne” i Gabrovo kl. 10. Hvis I eller jeg ikke er der, er det fordi vi har andre planer, og så er det bare det”.
Vi er derfor noget spændte, da vi næste formiddag går mod det aftalte mødested. Men rigtig nok, på slaget 10 dugger Lauras glade ansigt op. Hun skovler os og vores bagage ind i hendes 20 år gamle Opel Astra, og så går det i bjergrigt terræn imod klosteret. Området er skønt med grotter og små vandfald, men klosteret ikke noget særligt i sammenligning med Rila… men vi er jo også startet med kronjuvelen!

Vi besøger et kloster, Bulgarien

Til gengæld var turen rigtig hyggelig, og man kunnen ikke lade være med at glædes over, at der findes sådanne mennesker.” Jeg gør det her for hyggens skyld, og fordi der nok er en eller anden, der gør det samme for mig en anden dag!”

På tur til kloster, Bulgarien

Se alle vores indlæg fra Bulgarien og følg med på Facebook, hvor vi lægger flere billeder ud fra vores rejser.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.