Et stemningsbillede fra Tryavna

Skønne Tryavna

Her til eftermiddag er vi ankommet til den hidtil hyggeligste bulgarske by, Tryavna, som er kendt for dens dygtige ikonmalere og træskærere.

Vores hotel i Tryavna, Bulgarien

Oven på en lille restaurant har vi fået et hjørneværelse med udsigt over det brostensbelagte torv, hvor ældre mænd sidder i skyggen af træerne og spiller kort. Vi er omgivet af smukke, nyrestaurerede huse, kirken, klokketårnet og den gamle stenbro, som går over floden.

Den gamle stenbro i Tryavna, Bulgarien

Når vi går rundt i de smalle gader, får vi følelsen af et beboeligt frilandsmuseum. Vi bliver inviteret indenfor i de små arbejdende butikker, hvor træskærerne sidder koncentrerede med høvl og stemmejern. Der er storkeunger i reden og frøerne kvækker langs flodbredden.

Tryavna, Bulgarien

Præcis kl. 22 spiller klokketårnet en sød melodi og forbipasserende stopper op og lytter, inden de går videre ud i sommernatten. Der er dømt ægte landsbyidyl!

Klokketårnet i Tryavna, Bulgarien

Læs vores indlæg om skønne Elena eller se alle blogindlæg om Bulgarien. Vi bliver rigtig glade, hvis du vil synes godt om vores Facebook-side Two Danes On Tour.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.