Det rigtige Bulgarien

En lille snak

”Gabrovo er det rigtige Bulgarien, hvor bulgarerne bor. Her er ingen tyrkere og sigøjnere!”, i hvert fald hvis man skal stole på en lokal mand på gaden. (Om det så er et kvalitetsstempel i sig selv, må stå hen i det uvisse!)

Gabrovo, Bulgarien
Vi fik os en god snak med ham – på tysk! Vi valgte begge at lade tvivlen komme ham til gode. Også selvom han lagde ud med kommentaren: ”Ich wusste ihr seid aus Deutschland!”

Gabrovo, Bulgarien

Hjælpsomhed

Her i Gabrovo kommer man i hvert fald hinanden ved og folk mødes i gaderne eller på de små taverner. Og så giver man gerne en hånd, når der er behov for det. Som da vi måtte komme en dame til hjælp, fordi hun i sin store Mercedes havde fået fronten lidt for godt op over kantstenen. Når man selv kører i sænket vogn, kender man alt til den slags problemer (altså når vi er 4 personer i Puntoen!).

Rasmus hjælper til, Bulgarien

Ellers sker der ikke meget i hyggelige Gabrovo. Men når der så endelig gør, så skal man for alt i verden ikke gå glip – som manden på sin altan, der ikke ville misse en udrykning!

Mand kigger på udrykning, Bulgarien

Og som et lille skjult reklameindslag fra Price, så laver de rigtig god mad på rustikke ”Marcelos” – en af de små perler, man kun støder på ved et tilfælde.

Se alle vores indlæg fra Bulgarien og kig gerne forbi vores Facebookside.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.