Plovdiv viser tænder – igen!

Det falske sted!

Belærte på den hårde måde, med en taxachauffør, som snød os i går da vi ankom til Plovdiv, besluttede vi os for at gå til busstationen her til morgen.

Og for at være på den sikre side, havde vi selvfølgelig tjekket op på både bustiderne og beliggenheden af selve busstationen hos en meget flink, ung mand i turistinformationen – ”bare rolig – bussen til Gabrovo kører en gang i timen – no problem!”

Plovdiv, BulgarienSelv om klokken kun lige havde passeret 9, bagte solen ned – og der er bare altid liiiiige lidt længere end man regner med, når man står og kigger på kortet.
2 km. senere ankom vi varme og trætte kun for at opdage, at det var det falske sted! Men hvis vi gik over på togstationen kunne vi tage tog nr. 12 til den rigtige busstation… på togstationen var der intet tog nr. 12 og damen i informationen tog belejligt telefonen og lod som om, hun førte en meget vigtig samtale, så hun slap for yderligere ballade med os.
Dog viste det sig, at der var en bus nr. 12, så den hoppede vi på. Vel fremme på den rigtige busstation blev vi mødt af en meget sød og venlig bulgarsktalende dame, som med et stort smil solgte os to billetter til Gabrovo – at det så var med næste afgang kl. 14.00 er måske en mindre detalje…… #%&¤!

Plovdiv

Heldigvis fik vi os kommunikeret frem til, at vi kunne lade bagagen ligge. Så kunne ventetiden i stedet tilbringes i Plovdivs historiske centrum med de flotte brostensbelagte gader.

Plovdiv, Bulgarien

Fremover vil vi nok benytte os af ”inder-tricket”:

”Spørg altid mindst tre personer inden du tager deres svar for gode varer.”

Plovdiv, Bulgarien
Plovdiv, Bulgarien
I Plovdiv, som er Bulgariens anden største by, er der både gamle bygninger fra ottomanerne og romerne. Især det gammelt amfiteater i centrum af Plovdiv er imponerende. Det kan rumme 3000 tilskuere, og der spilles stadig opera her om sommeren. 
Læs med næste gang, hvor vi går tæt på Det rigtige Bulgarien.
Find os på Facebook og synes godt om vores side Two Danes On Tour. Så bliver vi så glade 🙂
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.