Fejring af 4th of July i Guaymas

Hos familien i Guaymas

Så blev det tid til første familiebesøg. Vi havde længe glædet os til at gense alle i Guaymas. Vi var sidst på besøg for 3 år siden hos familien, som Rasmus boede hos et år, da han var på udveksling i 1991/92.
Der er altid liv og glade dage, når vi kommer. Det er, som om den fortabte søn vender hjem. Alle sejl bliver sat til, for at vi får nogle dejlige dage sammen. Og det får vi altid!

Hygge i køkkenet

Rasmus’ værtsmor, Graciela og –far, Pepe sad klar i køkkenet og ventede på os, da vi kom fra busstationen. Og snart var vi flyttet ind på Rasmus’ gamle værelse. Herefter blev vi hurtigt bænket til grin, snak og frokost.
Der bliver altid fortalt mange gamle historier om dengang Rasmus som 17-årig kom med en lille bitte kuffert fra Danmark, uden at kunne noget videre spansk. Om hvordan han nærmest kun spiste pommes frites et helt år (overdrivelse fremmer forståelsen) og om de gange, hvor han holdt fest på taget sammen med vennerne.

Rasmus på besøg hos hans mexicanske mor

Efterfølgende var der glædeligt gensyn med værtsbror Jose Alberto samt hele hans familie: Susana, Mario, Jossana og Alexa samt deres to nye hundehvalpe.

Rasmus’ værtssøster Lorena kom, som hun plejer, kørende fra USA for at se os. En tur på godt 6 timer hver vej. Det er fantastisk, at alle afser tid til, at nu skal familien samles!

Den traditionsrige strandtur

Det blev snart aftalt, at vi lørdag skulle på den store familieudflugt til stranden ved San Carlos.
Da det er meget varmt her, aftalte vi, at der var afgang lørdag morgen kl. 6. Men da vi var klar ca. 6.15, var kun 50% af familien stået op, og det regnede stadig en del efter nattens skybrud.
Godt 7.10 var alle ved at være klar. 10 mennesker og 2 hunde var pakket sammen i to biler, og vi kørte endelig afsted trods fortsat dryp fra himlen. I Danmark var de fleste familier nok blevet hjemme, men ikke her, hvor regn betyder behageligt og lidt køligere vejr.

Stranden ved San Carlos

Vel ankommet til stranden gik Pepe, som er pensioneret fisker, straks i gang med at fiske, og der gik da heller ikke længe, før han havde hevet den første fisk i land. Det fortsatte han så med de næste par timer –inklusiv en lille rokke, som dog blev sat ud igen.

Pepe med hans første fisk

Resten af familien satte en pavillon op samt campingbord og –stole. Dette blev vores base de næste mange timer. Vi nød tiden med familien og badede i det meget varme vand, spillede spil, fulgte med i fiskeeventyret og nød masser af mad og drikke. En rigtig typisk mexicansk familieudflugt, som vi elsker det.
 

Familiehygge på stranden

4.th of July

Da vi kom hjem, besluttede Lorena, at siden det var 4th of July, så skulle vi da fejre det med amerikanske hotdogs samt storskærm og karaoke i haven –nok til stor fortrydelse for alle naboerne, som blev blæst ud. Både af musikken og af vores højlydte grin.

Familiehygge i haven med Karaoke

Det var endnu engang nogle fantastiske dage i Guaymas, og vi glæder os meget til at gense familien, næste gang vi rejser til Mexico.

Hele familien i Mexico

 
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.