Mexico

6 på tur

Så blogges der igen! Denne gang er vi ikke 2 på tur – men 6 på tur. Allerede i efteråret besluttede vores gode venner Anders og Mette at tage med os på sommerferie sammen med deres to børn Freja og Tobias. Herligt! Vi havde allerede besluttet, at destinationen for os i 2012 hed Mexico. Det var familien Falk Brekke heldigvis med på.

Solopgang over Mexico

Vi havde derefter rigtig god tid til at planlægge rejsen sammen og til at give ungerne både flyve- og snorkeltræning inden afgang! Så da vi mødtes i Kastrup Lufthavn var vi alle enige om, at vi var SÅ klar til Mexico.

Isla Mujeres

Efter et halvt døgn i London og en noget lang flyvetur over Atlanten, er vi nu nået frem til Isla Mujeres. En skøn ø som ligger ud for Cáncun i Det Caribiske Hav.

Ankomst til Isla Mujeres, Mexico

Vi var her for 9 år siden med andre gode venner, og gensynsglæden med øen er stor. Vi må sige, at det meste ligner sig selv og der heldigvis endnu ikke er gået ”Ibiza” i den. Husene er skæve, malingen skaller og hullerne i vejen er ikke blevet mindre…

De næste 3 uger skal vi alle være sammen, men når de fire rejser hjem, flyver vi videre op til Sonora, hvor vi skal på familiebesøg.

Sjov i Mexico
Velkommen til Mexico!
Viva Mexico
 
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.