Dagligdagen på Isla Mujeres

Nu er vi ved at finde dagsrytmen her i Det Caribiske Hav. Dagene på Isla Mujeres begynder tidligt. Ja, altså for nogen er det tidligere end for andre. Således måtte Anders og Mette op kl. 02.00 den første nat, fordi Freja og Tobias ikke lige havde fået stillet deres ”indre ure”.

Det hårde dagsprogram 😉

Men ellers starter vi som regel med at gå på stranden Playa Norte ved 7-tiden. Vi skal bare lige krydse gaden, så har vi fødderne i det blødeste kartoffelmelsagtige sand og det klareste tropiske vand. Det kommer ikke tættere på perfekt, når vi samtidig kigger rundt på alle palmetræerne!

Playa Norte, Isla Mujeres, Mexico

Når vi så har badet og snorklet i et par timer, er det tid til morgenmad. Her har vi allerede fundet vores lille morgenmadssted til halv pris af de øvrige steder og med større portioner! Vi kan spise 6 mand for ca. 140 kr. incl. friskpresset appelsinjuice, kaffe, og rigeligt med mad til alle.

Herefter er det igen tid til en dukkert ved stranden, og når det v. 11-tiden bliver for varmt til at opholde sig der, så smutter ungerne i poolen, hvor de stadig kan bade i skyggesiden.

Ved den tid hænder det også, at Rasmus eller Anders glider ned til det nærmeste hjørne for at hente et par øl, som nydes i skyggen på terrassen.

Hygge på terrassen, Isla Mujeres, Mexico

Så bliver det frokosttid. Vi har luret hvor den lokale taco-vogn står (pendant til den danske pølsevogn) og takket være Rasmus spiser vi som de indfødte, da han jo ved, hvad vi skal bestille for, at det er rigtig godt.

Puha, så bliver det heldigvis siestatid med en god bog, en øl på terrassen eller en lille middagslur. For vi skal jo være klar igen v. 17-tiden hvor dagens 3. strandtur bliver sat i gang. Det er simpelthen for varmt indtil da.

Aftensmaden bliver som regel indtaget på hovedgaden – og her skal man igen se bort fra Ibiza. Det er en lille smal gade med masser af restauranter og souvenirbutikker, og der er også masser, som gerne vil sælge noget. Men det er heldigvis lavsæson her på øen. Så vi vader ikke rundt i mennesker, men har det hele nærmest sådan lidt for os selv.

Hovedgaden, Isla Mujeres, Mexico

Dagens sidste sure pligt foregår på terrassen med gin og lemon i glassene 🙂 Livet på Isla Mujeres er hårdt!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.