Manila – Home sweet home.

Vi landede i Manila på det gudsjammerlige tidspunkt kl. 5 om morgenen. Vi tog en taxa til Makati, kørte med elevatoren op til 25. etage i Easton Place, ringede på, blev lukket ind af hushjælpen og gled lige ind og på hovedet i seng uden at vække Trina og Nick.

Hos Anne Maries veninde

Trina er Anne Maries veninde fra CISV. Vi boede også hos hende, da vi var i Filippinerne i sommeren 2009. Dengang var Nick ikke hjemme, da han var i Europa for at købe en ny flyvemaskine til luftfartselskabet SEAIR, som han er medejer af.

Spise og sove

Den første dag i Manila lavede vi ikke andet end at spise og sove. I Filippinerne har de meget belejligt et ordsprog, der lyder noget i retningen af ”At leve livet som grisene – spise og sove, spise og sove”. Så det var det, vi efter bedste evne forsøgte at efterleve.

Der hygges i Manila

People’s Palace

Vi fik et længe ventet måltid mad på People’s Palace. Anne Maries yndlings restaurant i Manila, som serverer uovertruffen thaimad! Da vi havde spist, sad vi bare og smilede og følte velvære. Bare det at få forskellige retter, der smagte af noget og samtidig smagte forskelligt, var en helt ny fornemmelse i forhold til vores rejse rundt i Myanmar.

Og skulle du komme forbi People’s Palace i Green Belt i Makati, så vil Anne Marie da gerne lige anbefale retten prawn-pomelo salat. Det er en guderet!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.