Balloons over Bagan

Balloons over Bagan

Vi havde regnet med, at vi skulle til Bagan sidst på Myanmar-turen, og vi havde læst, at det i Bagan skulle være muligt at komme op og flyve i varmluftballon over templerne med selskabet Balloons over Bagan. Det lød som en stor oplevelse!

Vi regnede derfor med, at vi til den tid ville have et overblik over vores dollar-situation, hvilket så kunne afgøre, om det økonomisk kunne lade sig gøre.

Nu blev det grundet diverse omstændigheder i stedet først på turen. Men da Rasmus på forskud fik ballonturen i fødselsdagsgave af Anne Marie, mor og far, så var der ingen vej tilbage. Dollars eller ikke dollars. Vi bestilte turen og glædede os begge som små børn.

Klar til Balloons over Bagan, Myanmar

Wauw!

Turen skulle vise sig at blive en lige så stor oplevelse som forventet og med en helt ubeskrivelig udsigt.

Vi blev hentet i bus ved vores hotel allerede kl. 6.10 og kørt ud til golfbanen, hvor 5 varmluftsballoner allerede lå linet op. Snart blev de varmet op. Og så var vi klar til at lette lidt i 7, imens solen var ved at stå op. 

Balloons over Bagan, Myanmar

 

Balloons over Bagan, Myanmar

Det varme morgenlys på de gamle templer, imens vi næsten lydløst gled hen over landskabet, var en oplevelse for livet.

Det var simpelthen helt fantastisk at se alle de flotte templer, som vi dagen før havde kørt rundt imellem i hestevogn.

Balloons over Bagan, Myanmar

De 50 minutter gik alt for hurtigt. Men med både kameraets og det indre hukommelseskort fyldt helt op var det alligevel en dejlig fornemmelse igen at stå på jorden. En kæmpe oplevelse rigere.

Balloons over Bagan, Myanmar

 

Balloons over Bagan, Myanmar

Lidt morgenmad og et glas champagne, da vi kom ned, var en ringe trøst for eventyrets afslutning!

Kommer du en tur til Bagan og har mulighed for at tage en tur i luftballon over templerne med Balloons over Bagan, så skal du gøre det! Det er en oplevelse af de helt store.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

  1. Anonymous says:

    Ej!! Hvor må det ha været fantastisk! -jeg er selvlysende grøn af misundelse! 😉 Helt vidunderlig oplevelse – og tak for endnu en lille bid live-kig… Glæder mig til at høre mere!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.