Juleaften på Havelock

Juleaften på indisk

Så blev det juleaften, og vi opdagede det dårligt nok før kl. 19, da vi på vores veranda over en pilsner og en rom, åbnede de julegaver, som vi havde fået med hjemmefra i tændstikæsker. Desuden sendte vi lidt sms’er og fik lidt retur fra familien i DK.

Gaver juleaften på Andamanerne

Middagen blev indtaget på den lokale hyggelige restaurant Anju-Coco Resto. Andestegen havde vi fået på forskud hjemmefra. Så rejer, kongemakrel og forårsruller blev i stedet dette års julemenu.

Julemiddagen på Havelock

Derefter drak vi endnu en rom og en whisky på verandaen sammen med 3 hollændere og 2 englændere. Vi havde det alle fint med, at julen som sådan ikke blev fejret i år. Dog sendte vi et par tanker til de derhjemme, som vi ved, er sneet inde rundt omkring – og især til dem, som ikke nåede frem til juleaften!

Vi fejrer jul backpacker-style, Havelock, Andamanerne

Samtidig vil vi da også gerne benytte lejligheden til at sende en forsinket julehilsen og ønske godt nytår til alle jer læsere. Som I måske på nuværende tidspunkt har gættet, så er internet ikke noget, som hænger på træerne i Indien. Men bare vent – de skal nok komme efter det. Om 5 til 10 år er vi sikre på, at der vil være Wi-Fi alle steder.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

  1. Måske er det ikke den traditionelle aften med en halvberuset gammel mand i rødt kostume, kvalme og mandelgave, men det lyder som om det har været hyggeligt. Og det er jo ikke rigtig jul uden kylling i sur/sød sauce :0) Men I ønskes da rigtig fortsat godt nytår. Glæder mig meget til at følge resten af turen.

  2. Du har helt ret. Ingen jul uden forårsruller og kylling! Fedt lige at høre fra dig. Hils resten af familien og nyd tøvejret. Knus fra os begge

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.