Storken er landet

Storkeunger i reder

Ja, her kunne man fejldelagtigt komme til at tro, at dette blogindlæg handler om familieforøgelse – men i stedet er vi blevet hensat til H.C. Andersens tid med storkeunger i reder rundt om på hustagene og spankulerende ditto på markerne i søgen efter føde, mens der kører en hestevogn forbi.

Storkerede i Bulgarien

Der er virkelig dømt Morten Korch-idyl og Danmark før verden gik af lave. Altså før en eller anden fik den brillante idé at rette åerne ud, fylde moser og vandhuller op samt gå over til stordriftslandbrug, hvorefter storkene flyttede hjemmefra, for det ville de alligevel ikke finde sig i! (Her er der nok en landmand eller tre, som ikke er helt enige.)

En stork har fanget en frø, Tryavna, BulgarienStork med frø i munden – helt nyfanget! 

Bulgarerne og storken

Sådan en stork er altså en imponerende fugl – men måske har bulgarerne ikke opdaget det endnu. Vi er i hvert fald de eneste, der hænger ud af busvinduerne, hver gang vi kører forbi et pragteksemplar. Hvilket jo så er sket et par gange, da vi vel har set en 30-40 stykker i løbet af dagen.
Denne frø bliver nok snart mad for en stork, Bulgarien
En lille frø, inden den eventuelt bliver til storkemad.
Her kan du se vores andre blogindlæg fra Bulgarien
Du er meget velkommen til at synes godt om vores Facebook-side Two Danes On Tour
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.