Velkommen til vores blog Two Danes On Tour

Er du til lidt anderledes rejser? Til destinationer, som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste? Og er du vild med natur og dyreliv? Så har du fundet den helt rigtige rejseblog. Vi interesserer os også for de mennesker vi møder og den mad vi spiser undervejs. Og så sætter vi en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og altid på egen hånd.  

Vi startede bloggen under navnet To på tur i 2010. Dengang bloggede vi på blogspot, men nu har vi taget skridtet og flyttet vores blog til WordPress.

Som I måske vil bemærke, er alle de gamle blogindlæg blevet opgraderet med billeder i stor størrelse og i god kvalitet. Vi har også udgivet indlæg fra vores fantastiske rejse til Iran i april 2017 og sommerferien, som samme år gik til Colombia. 

2018 er godt igang. Her har vi allerede været af sted på vores vintertur til Nordnorge og en uge i Lissabon, Portugal. I marts ser vi nærmere på Hviderusland, som vi aldrig har besøgt før. Derudover har vi inviteret vores niece Ella på 10 år med til Island i maj. 

Sommerferien er vi også ved at planlægge. Den går i 2018 til Mexico og Belize – to lande, som vi holder utrolig meget af, og glæder os til at gense. Denne gang skal vi have hele Rasmus’ familie med i de tre af ugerne og vi er spændte på at vise dem alt det bedste fra Yucatan-halvøen. 

Verdenskort

Vi er begge medlemmer af De berejstes klub, og indimellem bliver vi spurgt om, hvor vi har rejst. Herunder kan I se et verdenskort for os hver især.

Anne Marie har i alt besøgt 62 lande og 12 territorier:

Anne Maries rejselande

Rasmus har rejst i 65 lande og 12 territorier:

Alle de lande Rasmus har besøgt

Er der noget, som I ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. I kan enten skrive en besked til os under et blogindlæg eller via vores Facebook-side Two Danes On Tour. Vi svarer gerne på alle rejserelaterede spørgsmål.

Vi kan også findes på Instagram @twodanesontour hvor vi lægger masser af rejsebilleder ud.

Glade rejsehilsner

Anne Marie og Rasmus

Two Danes On Tour