Velkommen til vores blog Two Danes On Tour

Er du til lidt anderledes rejser til destinationer, som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste, og er du vild med natur og dyreliv, så har du fundet den helt rigtige rejseblog.

Vi startede bloggen under navnet To på tur i 2010. Dengang bloggede vi på blogspot, men nu har vi taget skridtet og flyttet vores blog til WordPress. Vi arbejder fortsat på at opbygge den nye blog, så undskyld at vi roder lidt endnu.

Som I måske vil bemærke, er nogle af blogindlæggene blevet opgraderet med billeder i stor størrelse og i god kvalitet. Det er et stort arbejde! men vi kæmper for at komme igennem alle indlæg. Vi har også udgivet indlæg fra vores fantastiske rejse til Iran i april 2017 og sommerferien, som i år gik til Colombia. 

2018 står snart for døren. Her vil I kunne følge os på vores rejse til Nordnorge i januar, til Portugal i februar og til Kirgisistan i marts. Sommerferien er vi også ved at planlægge. Den går i 2018 til Mexico og Belize – to lande, som vi holder utrolig meget af, og glæder os til at gense.

Her kan I se, hvor vi hver især har rejst i verden.

Anne Marie har i alt besøgt 61 lande:

Anne Maries rejselande

Rasmus har rejst i 64 lande:

Alle de lande Rasmus har besøgt

Er der noget, som I ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. Enten her på bloggen eller via vores Facebook-side Two Danes On Tour.

Glade rejsehilsner

Anne Marie og Rasmus

Two Danes On Tour