Velkommen til vores blog Two Danes On Tour

Er du til lidt anderledes rejser til destinationer, som de færreste har stående øverst på deres ønskeliste, og er du vild med natur og dyreliv, så har du fundet den helt rigtige rejseblog. Vi er også interesserede i de mennesker vi møder og den mad vi spiser undervejs. Og så sætter vi en ære i at gøre tingene forholdsvist billigt og altid på egen hånd.  

Vi startede bloggen under navnet To på tur i 2010. Dengang bloggede vi på blogspot, men nu har vi taget skridtet og flyttet vores blog til WordPress.

Som I måske vil bemærke, er alle de gamle blogindlæg blevet opgraderet med billeder i stor størrelse og i god kvalitet. Vi har også udgivet indlæg fra vores fantastiske rejse til Iran i april 2017 og sommerferien, som i år gik til Colombia. 

2018 står snart for døren. Her vil I kunne følge os på vores rejse til Nordnorge i januar, til Portugal i februar og til Hviderusland i marts. Derudover har vi inviteret vores niece Ella på 10 år med til Island i maj. 

Sommerferien er vi også ved at planlægge. Den går i 2018 til Mexico og Belize – to lande, som vi holder utrolig meget af, og glæder os til at gense. Denne gang skal vi have hele Rasmus’ familie med i de tre af ugerne og vi er spændte på at vise dem alt det bedste fra Yucatan-halvøen. 

Verdenskort

Indimellem bliver vi spurgt om, hvor vi har rejst, så herunder kan I se et verdenskort for os hver især.

Anne Marie har i alt besøgt 61 lande:

Anne Maries rejselande

Rasmus har rejst i 64 lande:

Alle de lande Rasmus har besøgt

Er der noget, som I ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. Enten her på bloggen eller via vores Facebook-side Two Danes On Tour.

Glade rejsehilsner

Anne Marie og Rasmus

Two Danes On Tour