Velkommen til vores blog

Velkommen til vores blog Two Danes On Tour. Vi startede bloggen under navnet To på tur i 2010. Dengang bloggede vi på blogspot, men nu har vi taget skridtet og flyttet vores blog til WordPress.

Vi arbejder fortsat på at opbygge den nye blog. Undskyld rodet.

Som I måske vil bemærke, er nogle af blogindlæggene blevet opgraderet med billeder i stor størrelse og i god kvalitet. Det er et stort arbejde! men vi kæmper for at komme igennem alle indlæg. Vi har også udgivet indlæg fra vores tur til Nordnorge i januar 2017 og vores fantastiske rejse til Iran i april 2017. 

I foråret har vi et par små rejser på programmet. Anne Marie skal til Færøerne og besøge en gammel veninde. Rasmus skal en tur til Skotland med sin far. Derudover skal vi sammen til Sverige med vores niece Karen, som vi har inviteret med i Astrid Lindgrens verden.

Til sommer står den på 5 ugers rejse rundt i Colombia. Vi glæder os meget til at udforske dette land, som ingen af os har besøgt før. Vi vil især prøve at finde forskellige vilde dyr. Følg med i hele juli 2017.

Er der noget, som I ikke kan finde, eller mangler svar på, så tøv ikke med at skrive til os. Enten her på bloggen eller via vores Facebookside Two Danes On Tour.

Glade rejsehilsner

Anne Marie og Rasmus

Two Danes On Tour

 

Anne Marie klapper en elg