Dykning og delfinkys

Så blev det tid til lidt dykning – men ak, vi må sige, at vi blev skuffede og at det på ingen måde var, som vi huskede det fra sidst, vi var på Isla Mujeres.

Kedelige dyk på Isla Mujeres

Vi havde bedt om et par lette dyk, da det alligevel var 1½ år siden, at vi sidst var under overfladen med ilt på ryggen. Dykkerstedet var i sig selv fint nok, da det var fyldt med små huler og buer, som man kunne svømme under. Men sigtbarheden var så elendig, at vi faktisk overvejede ikke at gå med ned på andet dyk.

Nu er vi jo rigtig turistdykkere, så vi plejer kun at gide dykke, når der er noget virkelig sjovt at kigge på som hajer, rokker, skildpadder etc. Men vi blev spist af med et par flotte lionfish, en kæmpe krabbe (nok den største vi nogen sinde har set) og en hummer, som kunne have bidt Anne Marie i næsen. –Hvis den ellers havde haft noget at bide med.

Dolphin Discovery Isla Mujeres

Eftermiddagen derimod skuffede ikke! Vi tog sammen med familien Falk Brekke hen til delfinariet Dolphin Discovery Isla Mujeres, hvor man (mod betaling!) kunne få lov til at interagere med en delfin – og det kunne ungerne + Mette og Anne Marie ikke stå for.

Delfiner, Isla Mujeres, Mexico

 

Flotte spring med delfiner

Vi fik ca. 40 minutter i vandet sammen med delfinen Odesea, som både ville kysse, danse og klappes på maven. Super oplevelse for børn og barnlige sjæle.

Her få I lige en hel serie af en glad AM med Odesea 🙂

Delfiner, Mexico
 En storsmilende AM!

 

Delfinkys
 Kys
Delfinkys, Mexico
 Kindkys

 

Endnu et kindkys fra delfinen Odessa
 Og endnu et kindkys…

 

Delfiner laver tricks
 Rør ved hånden

 

Delfiner, Isla Mujeres, Mexico

Og så danses der!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.